Saturday, February 23, 2008

More Oz


In retrospect pretty much everything about this thing is awful. The colors especially in the shadows are too muted. The poses do not connect. There is a boring attempt at realism. The background color adds nothing to the piece.
Lately i've been discovering the virtues of a more cartoony style. Style brings with it personality and feeling. Something absent in this painting.
I'll post bg's and animation of my thesis-project when they are ready. I'm up against a killer-deadline on it.

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
willborough said...
This comment has been removed by the author.
willborough said...

Ik denk dat ge u wat hebt laten vangen aan de rendering en de krachtige poses wat uit het oog bent verloren. Ik vind het dan ook mooi gerenderd maar de poses werken inderdaad niet goed samen. Als ge wat minder aan het renderen had gedacht tijdens het het tekenen van de poses en wat meer overdreven zou hebben zoals ge bij meer gestyleerde animatie/tekeningen doet, dan was het volgens mij een geslaagde poging tot realisme geweest. Er is nu ook niet zo'n groot verschil in een dynamische realistische of een dynamische gestyleerde tekening. Delete deze post maar als ik u verveel ;)

B

joris said...

killer deadline, schmiller deadline!
Ik vind de leeuw iets weg hebben van 'n plastiek dierentuinfiguur, wat eigenlijk wel grappig is :)
Voor de rest sluit ik me aan bij B.
ge moogt deze post ook deleten, dan.

Wouter Bruneel said...

Hoewel ik jullie reacties zeker kan deleten, die macht heb ik alw web-master, zal ik dat niet doen. Hoewel jullie dat dus wel verdienen. TOCH DOE IK HET NIET omdat ik niet de reputatie wil krijgen te pas en te onpas reacties te deleten.

Koen De Koninck said...

verwijder mijn post, punt!
:p